Uppfödarutbildning 8-9 februari 2020

Välkommen till Mopsordens uppfödarutbildning!

Utbildningen förläggs 2020 i Rosersberg, strax norr om Stockholm.

Idag är de brakycefala raserna mera ifrågasatta än tidigare. Som uppfödare måste man vara mera påläst. Förutom att bemöta kritik eller frågor från veterinärkår och allmänhet är ett viktigt steg i sin uppfödning att få större kunskap om sin ras specifika egenskaper På så sätt skapar vi en säkrare avel och möter upp mot våra köpares förväntningar.

Utbildningen vänder sig till alla intresserade, oavsett man planerar att föda upp valpar eller ej.
Föreläsare under utbildningen;
     -   Moa Persson om anatomi och SRD
     -   Lars-Olof Carlén om SKK:s regler och avtal
     -   Fredrika Rönnqvist om avel, RAS och regelverk

Utbildningen startar kl 10 på lördagen och slutar ca 16-16.30 på söndagen.

Meddela vid anmälan om du kommer med flyg, i så fall kan vi ordna transport

Utbildningen är gratis för Mopsordens medlemmar, för icke medlemmar kostar den 800 kr/ person.

Eventuell logi och mat betalas och bokas själv av deltagaren (se nedan)

Om konferenshotellet:

Hotellet ligger i anslutning till de lokaler där Räddningsverket tidigare låg, Fortfarande har MSB en del av sin utbildning förlagd till orten och personalen som utbildas inkvarteras då på Tre rosor. Detta gör att hotellet även tar emot hundar. Säg till vid bokningen om du vill ha ett hundrum. Följ länken nedan och läs om de olika boendealternativ som finns. Boka ditt boende på samma sida eller maila info@trerosor.se

Enkelrum kostar 890 kr inkl frukost och moms

Ett dubbelrum kostar 1270 kr inkl frukost och moms (alltså 635kr/person)

All mat och fika under konferensen kostar 755 kr inkl moms och detta betalas också direkt till Tre rosor. I det priset ingår fm kaffe på lördag, 2 luncher, em kaffe lördag och söndag samt en tvårättermiddag på lördagen.

Anmälan till utbildningen

För anmälan och frågor maila, utbildning@mopsorden.se

Vid anmälan vill vi veta namn, adress, mailadress, telefonnummer och rasklubb. Finns ett kennelnamn vill vi gärna veta det också

Välkomna!