Medlem, så klart

Om du har en mops, ska du så klart vara medlem i klubben. Den svenska klubben för mops ska arbeta för rasens bästa.

 

Inofficiella utställningar

Klubben har inofficiella utställningar ett par gånger om året, där det största evenemanget är specialen.

På mopsspecialen döms färgerna svart och fawn var för sig. Alla åldrar och färger är välkomna!

 

Shop

Klubben har en egen shop allt möjligt med anknytning till mops finns att köpa. Här kan du använda shoppens swish eller betala via plusgiro.

 

Klubbtidning

Klubben ger ut en medlemstidning, Mopsallehanda, med fyra nummer per år. I den kan du läsa om mycket rörande mops såsom reportage från mopsträffar och utställningar, andra resultat, artiklar från medlemmar, rapporter från klubbens olika möten, och annat smått och gott.

Målsättningen är att i varje nummer ska det finnas något att läsa för alla medlemmar, oavsett om man har haft mops länge eller om man är ny mopsägare.

Klubben publicerar också artiklar som tidigare publicerats i klubbtidningen på mopsorden.se. Om du har något som du vill dela med dig av till andra mopsägare, skicka in bild och text till redaktionen.

Medlemsavgifter

Faktura för ditt medlemskap kommer att skickas ut via Svenska kennelklubben.

 

  • Fullbetalande medlem  290 kr
  • Familjemedlem  90 kr
  • Utländskt medlemskap  350 kr
  • Gåvomedlemskap (endast nya medl) 150 kr
  • Utländskt gåvomedlemskap  150 kr

Hemsida

Här på hemsidan finns mycket att läsa om mops. Som medlem kan du få hjälp med valphänvisning och också omplacering av din mops, om så skulle behövas.

 

Valphänvisning

Klubben har en valphänvisare med lång erfarenhet av rasen. Här kan du ställa alla frågor du har om rasen, om hur det är att leva med mops i familjen och mycket mycket annat.

 

Valpbroschyr

Klubben har gett ut en valpbroschyr som är till för att underlätta köpet av mops. Det är en broschyr i färg med många tips och råd om mops.

© Mopsorden 2018.

Rasklubb för mops.

Tillhör SKK via SDHK.